Zoek je een personal trainer in Amsterdam?

Wil je graag wat kilootjes afvallen en zoek je daarvoor een personal trainer in Amsterdam? Dan kun je die het beste via de website van selsa zoeken. Daar zijn namelijk super veel personal trainers bij aangesloten, en zo ook in Amsterdam. Deze kan jou helpen die kilo’s kwijt te raken en ze er ook af te houden, want het beste resultaat is natuurlijk een blijvend resultaat. Een personal trainer in Amsterdam inschakelen via selsa biedt je de volgende voordelen:

  • Je behaalt je doelen sneller
  • Je leert welke oefeningen voor jou werken
  • Je leert hoe je jezelf een gezonde leefstijl aanmeet
  • Je profiteert van de kennis van een professional
  • Het bespaart je reistijd (de trainer komt nl. bij je thuis)

Het trainen met een personal trainer vinden de meeste mensen ontzettend fijn.  Deze vertelt ze namelijk precies wat ze moeten doen en waarom. Je hoeft zelf dus helemaal niet na te denken en kunt gewoon de aanwijzigingen volgen. Je weet zo bovendien zeker dat je alle oefeningen correct uitvoert, want jouw personal trainer in Amsterdam zal je corrigeren wanneer dat niet het geval is. Op een gegeven moment weet je ook zelf steeds beter wat je wel en niet kunt, dus is die personal trainer niet meer nodig. Het pakket dat je kiest is afhankelijk van hoeveel en lang je hulp nodig hebt. Je kunt kiezen voor 12, 24 of 36 lessen van een uur. Als je niet goed weet hoe lang je met jouw personal trainer in Amsterdam aan de slag wilt kun je ze het beste even contacteren om te overleggen.

Personal trainer in Amsterdam voor krachttraining

Een van de redenen dat veel mensen via selsa een personal trainer in Amsterdam inschakelen is dat ze graag willen beginnen met krachttraining. Dit doen ze om spiermassa te kweken, maar waar begin je eigenlijk als dat je doel is? Veel mensen hebben geen idee welke oefeningen ze kunnen doen en hoe je die uitvoert. In dat geval is het slim om een Personal trainer in Amsterdam in te schakelen. Deze gaat samen met jou aan de slag met oefeningen waarmee jij jouw doelen bereikt. Strakkere billen bijvoorbeeld, of bredere schouders… Of misschien wil je wel een heus wasbordje kweken maar heb je geen idee waar te beginnen? In een groot deel van de gevallen zul je eerst wat gewicht moeten verliezen, zodat de spieren ook daadwerkelijk zichtbaar zijn. Jouw trainer helpt je daarbij, zodat je niet zelf hoeft te bepalen hoe je traint.

Krachttraining om af te vallen

Een van de grootste misvattingen met betrekking tot sport is dat je enkel cardio moet doen om af te vallen. Veel mensen denken dit, en gaan als een gek rennen of fietsen om maar zoveel mogelijk calorie├źn tegelijk te verbranden. Als je dat echter doet zonder aan krachttraining te doen dan verlies je enkel spieren. Met intensieve cardio verbrand je namelijk spiermassa, en ohoe minder spieren je hebt, hoe lager je verbranding zal zijn. Jouw personal trainer in Amsterdam zal je dus meer dan eens vertellen dat ook krachttraining (zelfs als vrouw zijnde) heel erg belangrijk is, en vertellen hoe je dat aanpakt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn