Wilt u meer weten over spanplafond kosten?

Wilt u meer weten over spanplafond kosten? Dan bent u bij Marcel Wesseling aan het goede adres. Het bedrijf is begonnen als bouwbedrijf maar heeft er voor gekozen zich te gaan specificeren in spanplafonds. Zo is het bedrijf dealer van het merk Clipso en Descor. Deze merken bieden spanplafonds van goede kwaliteit met een hoog afwerkingsniveau. In 2002 is het bedrijf begonnen met het verkopen en installeren van spanplafonds en is het lid geworden van het CBW keurmerk. Het bedrijf heeft ook een grote showroom in Haaksbergen en een eigen showroom in het bedrijfspand, ook in Haaksbergen. 

Spanplafond

Voor een spanplafond kunt u dus terecht bij Marcel Wesseling. Een spanplafond zorgt ervoor dat scheuren, barsten en vochtvlekken van het gewone plafond verdwijnen. Een spanplafond heeft vele oordelen ten opzichte van een gewoon plafond, namelijk:

 • Geen last van krimpnaden
 • Verlichting naar wens laten installeren
 • Plafond is schoon te houden met reinigingsdoeken
 • Verminderd een galm in een ruimte

Het spanplafond kan binnen 1 tot 2 werkdagen bij u geplaatst worden, hiervoor hoeven de meubels niet uit de ruimte. De meubels moeten wel een meter van de muur afstaan. U kunt bij Marcel Wesseling terecht voor diverse soorten spanplafond, denk hierbij aan:

 • Akoestisch spanplafond
 • Sterrenhemel spanplafond
 • Spanplafond tussen gebinten
 • Televisie wand met een print
 • Schuine kap
 • Lichtwand
 • Spanplafond met diverse opties

Als het gaat om een spanplafond zijn er veel opties mogelijk, het is afhankelijk van de wensen en de eisen van de klant hoe de spanplafond uiteindelijk gerealiseerd gaat worden. De werkzaamheden van het bedrijf bestaan uit het installeren van inbouwspots, leggen van bedrading, installeren van inbouw lampen die kunnen dimmen, uitbreiden van lichtpunten naar meerdere groepen, installeren led strips, opmaat zagen van Koven, monteren van sierlijsten en nog veel meer. 

Spanplafond kosten

Wanneer u meer wilt weten over spanplafond kosten bent u bij Marcel Wesseling aan het goede adres. Het kan voorkomen dat u opzoek bent naar een spanplafond maar de gemiddelde spanplafond kosten te hoog vindt. Marcel Wesseling houdt de spanplafond kosten laag omdat het bedrijf geen verkopers heeft en de eigenaar zelf bij u aan huis komt. Ook kan dit gedaan woorden door vakmanschap en scherpe inkoopprijzen. 

De spanplafond kosten verschillen door de wensen en behoeften van een klant. Wanneer u benieuwd bent op welke spanplafond kosten u uitkomt kunt u contact opnemen met het bedrijf voor een prijs indicatie over de spanplafond kosten. Daarnaast is het mogelijk om bij u langs te komen om de spanplafond kosten met u in detail door te nemen. Wanneer u nieuwsgierig bent naar spanplafond kosten kunt u gerust contact opnemen met het bedrijf via de telefoon of door een e-mail te sturen. Daarnaast kunt u ook langskomen bij de showroom om meer te weten te komen over spanplafond kosten. 

Op de spanplafonds heeft u altijd tien jaar garantie, dit biedt het bedrijf aan om de kwaliteit van het product en de installatie te kunnen waarborgen. Ook heeft het bedrijf al jaren lange ervaring waardoor het snel en efficiƫnt uw plafond kan repareren. Op deze manier gaat uw nieuwe plafond weer jaren mee. U kunt altijd in de avond of het weekend bij de showroom van het bedrijf zelf terecht.

https://www.marcelwesseling.nl/prijzen-spanplafond/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn