Wilt u een Magento webshop laten maken?

Onze biologische boerderij heeft de afgelopen jaren het aantal klanten aanzienlijk zien toenemen en dat was een ontwikkeling die wij uiteraard volledig omarmden. Wij hebben gemerkt dat wij qua winkel al tamelijk snel op onze maximumcapaciteit zijn, maar dat wanneer wij zouden zorgen dat wij een goede webwinkel zouden hebben, wij waarschijnlijk een veel groter publiek zouden kunnen bedienen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij een goede shop konden maken op het internet en wij hebben toen gezien dat wij moesten zorgen dat wij een magento webshop zouden laten maken. Wij hebben namelijk gezien dat wanneer je voor een magento webshop gaat, je er zeker van kunt zijn dat je een goede site krijgt die je zelf ook eenvoudig kunt aanpassen. Dat was voor ons heel belangrijk want wij zijn geen mensen die heel veel verstand van zaken hebben en daarom hebben wij besloten dat voor ons een magento webshop het beste was om te doen. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden die er waren om te zorgen dat wij een specialist konden vinden die ons aan een mooie magento webshop kon helpen en wij hebben toen gezien dat wij het beste naar de site van Creative-ICT.nl konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden wanneer het gaat over een magento webshop en wij hebben de informatie op hun site daarom ook met genoegen doorgenomen. Wij hebben gezien dat wanneer je deze mensen inschakelt om een mooie magento webshop te maken, je niet bang hoeft te zijn dat je teleurgesteld zult worden. Deze mensen kunnen echt mooie dingen maken en dus wilden wij graag een keer met een van de mensen van dit bedrijf overleggen over hoe zij ons het beste konden helpen. Wij hebben toen gemerkt dat wanneer wij met deze mensen wilden werken, wij dat voor een heel goede prijs konden doen. Wij hebben daarom een afspraak ingepland om onze wensen een keer te bespreken zodat zij voor ons aan de slag konden gaan met het bouwen van de site. 

Onze magento webshop is heel mooi geworden 

Wij wilden er zeker van zijn dat wij een magento webshop zouden laten maken waar wij zelf goed mee overweg konden, maar ook wilden wij een magento webshop laten bouwen waar onze klanten eenvoudig hun bestellingen konden plaatsen. Je wilt namelijk niet dat je klanten het overzicht kwijtraken en dus moet je zorgen dat je een heldere, goed functionerende magento webshop maakt. Wanneer je dit laat doen door de mensen van Creative-ICT.nl weet je zeker dat je iets moois opgeleverd krijgt. 

Onze site werkt heel erg goed

Wij hebben onze site inmiddels opgeleverd gekregen en wij hebben gezien dat wij iedere maand meer bezoekers trekken. Wij kunnen daarom zeggen dat:

  • Wij heel tevreden zijn over onze site 
  • Wij voor een goede prijs een mooie webwinkel hebben kunnen laten maken 
  • Wij voor vragen altijd bij de mensen van dit bedrijf kunnen aankloppen 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van Creative ICT, dan raad ik u aan om ook een keer op de site van dit bedrijf te kijken.                      

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn