Vind de vetste games via de ShopSaloon

shopsaloon - gamesAls je een beetje integer bent dan koop je je games liever dan dat je ze download. Integer of niet, het downloaden van games brengt vaak veel problemen met zich mee. Allereerst moet je het spel online zien te vinden en de meest gangbare torrentsites zijn contant offline omdat ze weer eens aangevallen worden door een hacker of de overheid. Het feit dat de overheid het downloaden niet tolereert maakt het dus ook niet 100% veilig om te downloaden. Je weet nooit wie er mee kijkt, want privacy is één grote illusie op het internet. Dit is nog maar het eerste punt waar je tegen aanloopt als je gaat downloaden. Mocht het je lukken een torrent te vinden, dan is het nog maar afwachten of dit een goede torrent is. Het kan immers een virus bevatten en de virusscanner kun je niet vertrouwen want veel games bevatten een zogenaamde ‘false positive’. Illegale spellen moeten namelijk gekraakt worden en de ‘crack’ die daarvoor nodig is wordt door de meeste virusscanners herkend als een virus (ook als het geen virus is). Dus als je een illegaal spel wilt installeren moet je je virusscanner uitzetten. Als je geluk hebt is de ‘crack’ inderdaad een ‘false positive’ en als je geen geluk hebt, dan kun je naar de winkel voor een nieuwe laptop. Zelfs al lukt alles met het downloaden en installeren, dan ben je er nog steeds niet. Een gekraakt spel kan namelijk corrupte bestanden bevatten. Het kan dus zo maar zijn dat je 20 uur een spel hebt gespeeld en dat het spel er dan opeens mee ophoudt. Als je geluk hebt kun je het spel herstarten, zo niet dan ben je alles kwijt en kun je opnieuw beginnen. Weg 20 uur van je leven. Met al deze nadelen in je achterhoofd is het misschien toch beter om de games te kopen. Maar dat heeft natuurlijk ook nadelen. Nieuwe games zijn namelijk erg duur. Een game die net uitkomt, kost gemiddeld 60 tot 70 euro. Dat is een hoop geld en gezien downloaden gratis is, is het niet raar dat veel mensen hun games liever downloaden. Maar via de ShopSaloon kun je games vaak vinden voor een goedkopere prijs dan die in de winkel. Helemaal als je niet de nieuwste games wilt hebben, maar die van 2015 of 2014. Hoe ouder een game, des te goedkoper wordt het spel. Op het moment dat de spellen dalen in prijs, zullen de prijsvariaties toenemen. Op dat moment heb je de ShopSaloon nodig, want deze ShopSaloon vindt de goedkoopste games voor jou. Hoe dat werkt kun je hieronder lezen.

Games en de ShopSaloon

De ShopSaloon is een hulpmiddel die je vertelt waar je de artikelen die jij wilt kopen het beste kunt kopen. In deze tijden is alles wel op internet te vinden. Fysieke winkels sluiten hun deuren omdat er geen winst meer wordt gemaakt en virtuele winkels openen hun virtuele deuren. Het één hangt ook samen met het ander, want juist vanwege de populariteit van webwinkels hebben de fysieke winkels het moeilijk. Het is ook lastig concurreren met webwinkels, want een webwinkel kan producten aanbieden tegen prijzen die vaak ver onder de prijzen van fysieke winkels liggen. Nadeel voor de consument is echter wel dat de keuzemogelijkheden ook toenemen en dat maakt het kiezen van het juiste product soms wel lastig. In het geval je dus op zoek bent naar games, dan weet je nooit zeker of je wel de goedkoopste games koopt. Tenzij je echt alle webwinkels zou bezoeken ben je nooit zeker dat de keuze die je maakt ook echt de goedkoopste keuze is. Aangezien niemand tijd heeft om alle webwinkels af te struinen en aangezien jij al je tijd prima kunt besteden aan het spelen van games, is de ShopSaloon er om je al het zoekwerk uit handen te nemen. Als je dus op zoek bent naar de goedkoopste games, dan kun je die vinden via de ShopSaloon. Je kunt allerlei games vinden voor verschillende consoles zoals:

  • Xbox one
  • Playstation 4
  • PC
  • PSP
  • Nintendo 3DS
  • Wii

Het mooie aan de site van ShopSaloon.nl is ook dat je kunt zoeken via de categorie games. Vervolgens volgt er een pagina waarin jou wordt gevraagd wat voor soort gamer je bent. Hier kun je dan jouw console selecteren en daarna krijg je niet alleen alle games te zien die je voor die console kunt kopen, maar ook nog eens alle gadgets en accessoires die bij die console horen. De ShopSaloon maakt je leven dus een stuk eenvoudiger.

Gebruik de ShopSaloon ook voor andere artikelen

Natuurlijk kun je de ShopSaloon ook voor vele andere artikelen gebruiken. Wat je ook nodig hebt, of het nou voor buiten het huis is of voor binnen, het is allemaal wel te vinden op de ShopSaloon. Uiteraard koop je de producten niet op ShopSaloon.nl zelf, maar je kunt toegang krijgen via ShopSaloon.nl tot alle sites die de producten verkopen die jij nodig hebt. Dus als je op zoek bent naar een goed boek, dan kun je via de categorie ‘boeken’ zoeken naar jouw boek op de ShopSaloon. Als je boek er tussen zit, dan laat de ShopSaloon jou direct zien waar je dat specifieke boek voor de meest voordelige prijs kunt kopen. Op deze manier weet je zeker dat je de beste deal krijgt. Dit geldt voor boeken, maar ook voor dvd’s, sieraden, kinderkleding en noem het allemaal maar op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn