Verpakkingsbedrijf Haaksbergen

Handmatig-verpakken - Verpakkingsbedrijf HaaksbergenZit u erg verlegen om verpakkingsmateriaal? Kunt u het niet aanslepen? Of is uw huidige leverancier te duur? Bent u net een bedrijf begonnen en daarom nog op zoek naar een verpakkingsbedrijf? Haaksbergen is dan de plaats in Twente waar u moet zijn! Wij van verpakkingsbedrijf Haaksbergen staan voor u klaar om alle soorten materiaal die u maar wenst te komen leveren. Als het nodig is wijken we zelfs af van de vele standaardmaten die u in ons riante assortiment kunt vinden. Materiaal op maat maken is zeker iets dat u aan verpakkingsbedrijf Haaksbergen kunt overlaten, ook al zeggen we het zelf. Maar voor het zover is kunt u het beste eens goed rondkijken op onze site want u zult zien dat de kans aanzienlijk groot is dat u genoeg hebt aan het normale assortiment van ons, verpakkingsbedrijf Haaksbergen. Hebt u hier wel oren naar? Leest u dan vooral even verder want we leggen u graag alles uit over ons bedrijf. We zijn al decennialang een grote speler op het aanbieden en verwerken van verpakkingsmateriaal. We zijn van geen kleintje vervaard en kunnen daarom in bulk aanleveren. Dat is wel zo handig als u graag in groten getale bij ons wilt inkopen. Maar ook de kleine ondernemer komen we graag tegemoet. Zo leveren we zelfs een paar colli aan een zzp’er als dat nodig is. Sterker nog, zelfs particulieren zijn bij verpakkingsbedrijf Haaksbergen welkom, ook al is de kans klein dat u ons nodig hebt. Als u als burger een pakketje wilt versturen, dan kunt u een oude tweedehands doos gebruiken om het in te stoppen. Vergeet u dan niet om folie te gebruiken en de doos goed af te sluiten, bijvoorbeeld met sterk tape? Als u hier vragen over hebt, dan mag u altijd eventjes contact opnemen met onze klantenservice. Dan krijgen zij ook eens andere vragen dan alle standaardvragen die we continu krijgen van bedrijven die met verpakkingsbedrijf Haaksbergen in zee willen gaan. Daar doen we beslist niet moeilijk over dus daagt u ons maar uit. Reken er maar op dat we alles weten over dozen, folie en andere soorten verpakkingsmateriaal!

Verpakking koopt u bij verpakkingsbedrijf Haaksbergen

Wat we zoal voor u kunnen doen? Kijkt u eens naar onderstaande lijst en profiteer van verpakkingsbedrijf Haaksbergen:

  • Het verpakken, sorteren, vergaren en ompakken van al uw pakketten die verstuurd moeten worden
  • Het assembleren, sealen, krimpen en eventueel reconditioneren van uw producten
  • Plakken en vouwen van presentatiemappen en doosjes
  • Ook het plakken van stickers wordt door ons met veel zorg verricht
  • Verzorgen van mailingen en het per post aanbieden

U leest het, verpakkingsbedrijf Haaksbergen is van alle markten thuis en het moge hopelijk duidelijk zijn dat u bij ons niet alleen verpakkingsmateriaal kunt bestellen maar dat u dit werk ook aan ons kunt uitbesteden. Sterker nog, er zijn slechts een klein aantal bedrijven die bij verpakkingsbedrijf Haaksbergen hun materialen bestellen. Dit is een zaak die u zo goed mogelijk wilt doen. Hebt u hier zelf helemaal geen tijd voor? Is uw magazijn al zodanig gevuld en ingericht dat u geen plek hebt voor verpakkingsmachines? Wilt u liever dat dit gedaan wordt door mensen die dit gedeeltelijk of in zijn geheel met de hand doen zodat u de beste kwaliteit kunt garanderen? Dan is verpakkingsbedrijf Haaksbergen bij wie u moet aankloppen. Verpakkingsbedrijf Haaksbergen is een familiebedrijf dat al bijna 25 jaar in het vak zit. Komt u eens langs in onze grote productiehal van meer dan 700 vierkant meter in het oosten van het land. Daar kunt u met eigen ogen zien wat verpakkingsbedrijf Haaksbergen precies voor u kan betekenen. Onze diensten lopen erg uiteen want we zijn in staat om werk voor kleine bedrijfjes als ook voor enorme ondernemingen te doen. Omdat deze producten soms naar ons moeten worden vervoerd kunt u er voor kiezen om het rechtstreeks bij ons te bezorgen zodat we het direct kunnen inpakken. Dan kunt u het ophalen of laten brengen en al geheel ingepakt opslaan in uw eigen magazijn. Hebt u liever dat we het direct naar uw klanten verschepen? Dan is ook dat zeker een slim idee. U komt dan niet eens in contact met de producten die u verkoopt, dus tel uit uw winst!

Het verpakken van al uw producten kunt u aan ons uitbesteden!

We werken netjes en snel tegen redelijke prijzen. U zou wel kunnen stellen dat dit ons motto is. Wilt u niet zelf meer al uw pakketjes hoeven verpakken? Kiest u dan voor verpakkingsbedrijf Haaksbergen. De meeste bedrijven die met ons samenwerken zijn in onze omgeving gevestigd. Dat betekent niet dat we bedrijven uit andere provincies tegemoet kunnen komen. Zo nodig komen we naar u toe om de producten op te halen die we dan in onze hal kunnen verpakken. Doordat we al zolang bezig zijn is verpakken zeker niet het enige wat u aan verpakkingsbedrijf Haaksbergen kunt overlaten. We hebben onze expertise door de jaren heen verbreed zodat u ook bij ons kunt komen als u wilt dat we verpakkingsmateriaal krimpen zodat het steviger om de producten blijft zitten. Ook het sealen van producten en het afvullen van displays zijn klusjes die we graag van u overnemen. Kijkt u op de site naar de vele voorbeelden en neem vervolgens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers zijn ervaren en weten hoe ze handmatig uw pakketjes moeten verwerken. Bel of mail vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn