Trainingen boeken is snel gedaan

Wilt u graag trainingen boeken voor uzelf of voor uw team? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze trainingen boeken is snel gedaan als u op edubookers kijkt. U vindt er namelijk meer dan 10.000 verschillende trainingen voor de IT en ICT. Dit is een snel groeiende markt en er is veel werk in te vinden. Maar het vraagt wel om een zeker specialisme. Zo kunt u systeembeheerder worden en dan moet u bijvoorbeeld alles weten over de OS die er binnen uw bedrijf gebruikt wordt. Werkt u veel met tekstverwerkers en spreadsheets zoals Word en Excel? Ook dan vindt u hier trainingen voor zoals Sigma en Lean. Dergelijke certificaten kunt u upgraden naar een hoger niveau. Wellicht dat uw nieuwe werkgever eist dat u een hoger niveau moet hebben, dan weet u nu waar u dergelijke trainingen kunt vinden. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de cursussen die u via onze website kunt vinden. We zijn een verzamelwebsite, een vergelijkingswebsite waar u de diverse aanbieders van IT-cursussen mee kunt vergelijken. Bevalt een bepaald pakket u? Of vindt u de prijs van een bepaalde training zeer aanlokkelijk? Klik dan op de website van de aanbieder en lees er alles over de training van uw keuze. Bij de meeste aanbieders kunt u eerst een offerte aanvragen, dat is erg handig als u voor een heel team wilt reserveren.

Vindt hier trainingen om mee vooruit te komen

Omdat we een zeer groot aanbod aan trainingen hebben, is het niet zo vreemd dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kunt u eerst een handig stappenplan invullen. Aan de hand van 4 eenvoudige stappen waar u wordt gevraagd wat uw voorkeuren zijn en wat u wilt of moet leren, kunnen we een selectie voor u maken. Het staat u vrij om voor één van deze trainingen te kiezen maar u kunt ook op andere manieren een cursus zoeken die u moet volgen.

  • Zo kunt u uiteraard gebruik maken van de ingebouwde zoekbalk. U kunt alles meenemen in de zoektocht maar ook enkel “E-Learning” of “Incompany” aanvinken,
  • Of klik op een van de populaire vakgebieden om de trainingen te zien binnen deze vakgebieden. Denk aan leren leidinggeven, talen leren of het volgen van een cursus bedrijfshulpverlening.
  • Wilt u liever de goedkoopste cursussen vinden? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. Geef uw naam en e-mailadres op en dan ontvangt u eens in de zoveel tijd aanbiedingen van trainingen binnen uw voorkeur.

Als u niet precies weet welke training u moet hebben, ook al hebt u het stappenplan doorlopen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar via de ingebouwde online chat of door ons op te bellen. U kunt tevens een e-mail sturen naar onze klantenservice.

Bent u erg ambitieus? Vul uw CV met deze cursussen

Zoek de trainingen uit die aan uw wensen voldoen. Het is vervolgens een koud kunstje om hier informatie over op te vragen of om u direct in te schrijven. Er zijn diverse cursussen die u in centrale steden in het land kunt volgen. Het is vaak het geval dat een groot deel van de studie thuis kan worden gedaan, maar sommige cursussen vereisen praktische lessen die klassikaal moeten worden gevolgd. De examens zijn meestal gecentraliseerd dus houdt u daar rekening mee. Er bestaan echter wel cursussen die u in zijn geheel thuis achter uw pc of laptop kunt volgen. Het is maar net wat u prettig vindt, op welk niveau u zich bevindt en of u persoonlijke hulp nodig hebt. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn