Op zoek naar een betaalbaar verhuisbedrijf in Utrecht

Twee maanden geleden verhuisden mijn vriendin en ik naar ons nieuwe huis. We woonden daarvoor in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Het was de derde keer dat we verhuisden en ondertussen wisten we wel wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing. Voor de verhuizing waren we nog even aan het twijfelen, of we een verhuisbedrijf zouden gebruiken, of niet. Maar gelukkig kon ik al snel mijn vriendin overtuigen om het wel te doen. Mijn vriendin was op haar werk bezig met een groot en belangrijk project, waarvoor ze vaak lange dagen moest maken. Ik wist al dat ik hierdoor veel van de voorbereidingen, zoals het inpakken moest doen. Ik had geen zin om dagenlang na mijn werk bezig te zijn met inpakken en daarna ook nog alles in me eentje alles te verhuizen. Daarom stelde ik voor, om op zoek te gaan naar een betaalbaar verhuisbedrijf in Utrecht. Ik vond het niet erg om een paar dagen van mijn tijd kwijt te zijn, dus we spraken af dat ik alles zou inpakken. Het betaalbaar verhuisbedrijf kon dan de verhuizing van de spullen op zich nemen. Zodoende hoefden we ook geen busje te huren en konden zij de spullen naar beneden tillen. Aangezien wij op de derde verdieping woonden, zonder lift, zag ik hier ook een beetje tegen op. Mijn vriendin was het met me eens en beloofde dat ze me zou helpen zo veel als ze kon. Maar ze wist dat ze niet veel zou kunnen doen en mij met al het werk wilde opscheppen.  

Obelix Verhuizingen was onze betaalbaar verhuisbedrijf in Utrecht

Eigenlijk hadden we geen idee hoeveel we kwijt zouden zijn voor een verhuizing, maar daar konden we snel achter komen. Online zocht ik naar een betaalbaar verhuisbedrijf in Utrecht en vond verschillende bedrijven. Ik had zelf een beetje een idee van hoeveel spullen we hadden en wat er allemaal gedaan moest worden. Ik vroeg deze bedrijven om een offerte en gaf aan wat ik wilde dat ze zouden doen. Van de meeste bedrijven kreeg ik netjes een offerte binnen, een van deze bedrijven was obelixverhuizingen.nl. Dit bedrijf kwam naar voor als het best betaalbaar verhuisbedrijf in Utrecht. Ook konden ze helpen met alles waar ik graag hulp bij wilde en zouden ze alle spullen verzekeren. Ook konden we bij Obelix Verhuizingen verhuisdozen huren voor een goede prijs. Voor mij was het meteen duidelijk dat we gebruik zouden maken van dit betaalbaar verhuisbedrijf in Utrecht. Ik begon met het inpakken van alle spullen en dat kostte me toch meer tijd dan ik van te voren had gedacht. Over de jaren heen hadden we erg veel spullen kocht. Mijn vriendin hielp mee waar ze kon, maar het duurde toch bijna een week om alles in te pakken. Misschien dat we dit de volgende keer ook laten doen door een verhuisbedrijf. Voor de dag van de verhuizing was alles klaar en had ik de dozen en meubels bij de entree gezet.  

Erg blij met de hulp van Obelix verhuizingen

Obelix verhuizingen zorgde dat alle spullen netjes aankwamen bij ons nieuwe huis. Zonder de hulp van dit betaalbaar verhuisbedrijf in Utrecht was het niet gelukt. Ik vind het de kosten waard, want het scheelt ontzettend veel werk en zorgen. Zoek je een betaalbaar verhuisbedrijf in Utrecht, dan raad ik Obelix Verhuizingen aan

  • Ze kwamen als goedkoopste naar voren
  • De verhuizing verliep vlekkeloos met hun hulp
  • Ze verzekeren alle spullen die ze verhuizen
  • Je kan er ook verhuisdozen huren
  • Ze kunnen helpen met veel verschillende onderdelen van een verhuizing
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn