Ondersteun het milieu met een eco-vriendelijke bamboe tandenborstel

Alles wat we doen heeft een impact op het milieu en daardoor zitten we nu met de gebakken peren. We vinden van alles uit, nemen het in gebruik en komen er daarna achter dat het allemaal niet zo goed is voor het milieu. Plastic was natuurlijk een werelduitvinding. Je kunt er van alles in bewaren en je kunt het plastic in tal van verschillende vormen gieten, zodat je er van alles en nog wat mee kunt maken. Plastic kom je dan ook overal tegen. Je tandenborstel is misschien wel van plastic, maar in een tube tandpasta vind je ook plastic. Het probleem is dat plastic niet op natuurlijke wijze kan worden afgebroken. Al het plastic dat in de natuur belandt, zal het daar vele jaren blijven bestaan. Dat is niet zo erg als het 1 flesje water betreft, maar onze oceanen raken vol met plastic en het blijft ook overal in de natuur liggen. Daarom is het zaak om plastic gebruik terug te dringen. Dat kan op allerlei manieren. Zo kun je je plastic tandenborstel bijvoorbeeld inruilen voor een bamboe tandenborstel. Ook de tandpasta die in een tube zit, kun je inruilen voor tandpasta tabletten die in een mooi houten doosje zitten. Je kunt voor deze producten terecht op de site van chooseteethcare.nl. Je wilt je tanden uiteraard een beetje goed verzorgen, maar je wilt natuurlijk ook graag dat je het milieu niet overbelast. Nu maakt 1 bamboe tandenborstel van Choose! weinig verschil, maar alle kleine beetje helpen. Hoe meer mensen overstappen op een bamboe tandenborstel en eventueel de tandpasta tabletten, hoe beter het is. Via kleine stapjes, kunnen we samen toch iets heel groots bereiken. Qua poetsgemak en comfort maakt het uiteraard geen verschil, tenzij je eerst met een goedkope tandenborstel poetste. Want de kwaliteit van de bamboe tandenborstel is uitstekend. Je kunt hier dan ook prima je tanden mee poetsen en je voelt je ook fijn als je poetst, want het is immers goed voor het milieu. Al poetsend draag ook jij je steentje bij aan een betere wereld. Dankzij de tabletten hoef je geen tandpasta meer uit de tubes te persen. In de meeste gevallen zie je dat er tussen de 5 en 20% tandpasta in de tubes achterblijft en dat wordt vervolgens weggegooid. Dankzij de tabletten kun je kiezen voor de refill optie. Je kunt daardoor gewoon gebruik blijven maken van hetzelfde bakje. Daardoor hoef je niks weg te gooien en heb je geen afval. 

Bestel je bamboe tandenborstel eenvoudig online

Als je een bamboe tandenborstel wilt bestellen, dan kun je dat regelen via de website van chooseteethcare.nl. Hier kun je de bamboe tandenborstel kopen en je kunt er uiteraard ook meteen terecht voor de tandpasta tabletten. Deze kun je in je mond kapot kauwen en vervolgens kun je naar hartenlust gaan poetsen tot je tanden weer stralend wit zijn. 

Ontdek het assortiment van de shop

Je kunt via de site ook meteen ontdekken wat er allemaal te koop is in de shop. Je weet in ieder geval dat de artikelen aan de volgende kenmerken voldoen: 

  • Vegan
  • Plasticvrij
  • Dierproefvrij

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn