Moet u uw ptfe transportband vervangen?

Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van onze apparatuur. Dat houdt in dat ik goed in de gaten moet houden of alles nog in goede staat is en wanneer dit niet zo is, moet ik de onderdelen vervangen. Ik heb gemerkt dat het niet altijd eenvoudig is om te voorspellen wanneer een onderdeel van onze machines versleten zal zijn en wanneer wij deze dan moeten gaan vervangen. Zo heb ik een tijdje geleden gemerkt dat onze ptfe transportband niet meer in goede staat was. Dat wilde echter niet zeggen dat wij de ptfe transportband meteen vervangen maar het had wel onze aandacht nodig. Ik heb toen met mijn manager overlegd en ik heb hem ook naar de slijtage laten kijken. Ik kreeg toen van hem te horen dat het beter zou zijn om te kijken of wij ergens voor een goede prijs een ptfe transportband konden vinden en als dat het geval zou zijn, dan zouden wij altijd kunnen kijken of wij dan deze ptfe transportband alvast wilden kopen om grote problemen tegen te gaan. Ik vond dit een goed advies en ik ben toen gaan kijken of ik ergens voor een goede prijs een ptfe transportband op de kop kon tikken. ik had namelijk gezien wat ons budget was en ik had een hard hoofd in het feit dat wij voor deze prijs een ptfe transportband zouden kunnen kopen. Ik heb toen een aantal bedrijven aangeschreven die mij aan een ptfe transportband zouden kunnen helpen. Ik wilde namelijk graag zeker weten dat ik een goede prijs zou kunnen bedingen en daarom ben ik gaan kijken waar ik de beste deal kon sluiten. Ik heb toen ook de mensen van hardick.nl benaderd en ik kan u zeggen dat ik onder de indruk was van de mogelijkheden die ik hier aangebeden kreeg. Ik heb namelijk gezien dat deze mensen je aan een heel goede ptfe transportband kunnen helpen. Dat was alles waar ik naar op zoek was en ik hoopte daarom ook dat wij hier een goede prijs aangeboden zouden krijgen. Ik heb daarom doorgegeven welk soort ptfe transportband wij nodig hadden niet veel later hadden wij al een heel goede offerte in huis. 

Deze ptfe transportband hadden wij nodig 

Wij waren onder de indruk van de tarieven die men bij hardick hanteert voor een ptfe transportband. Wij hebben gemerkt dat wij zelfs met ons krappe budget hier heel goede zaken konden doen. Wij hebben daarom ook besloten dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan want zoveel voordeel konden wij natuurlijk niet laten liggen. Bovendien zouden wij met deze nieuwe ptfe transportband klaar zijn voor de toekomst en daar hadden wij natuurlijk ook. niets op tegen. 

Onze productie kan weer jaren doordraaien                         

Wij hebben de ptfe transportband inmiddels vervangen en wij zijn blij dat wij met Harddick.nl in zee zijn gegaan omdat:

  • Wij hier een heel goede band konden kopen 
  • Wij voor een goede prijs geholpen zijn 
  • Wij nu weer jaren vooruit kunnen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van hardick.nl.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn