LP Petersen voor al uw magazijnstellingen.

Wij zijn LP Petersen en wij verzamelen voor u alleen de allerbeste magazijnstellingen. Wij selecteren al onze stellingen op een aantal criteria als veiligheid, kwaliteit van het materiaal en de levensduur van de stellingen. Wij zijn compleet merkonafhankelijk en bieden dus echt alleen de beste keuzes aan. Welke dit zijn is dan ook per type stelling verschillend. Alle magazijnstellingen die wij bij LP Petersen aanbieden zijn ook verkrijgbaar als gebruikte stellingen. Ook voor de gebruikte stellingen geldt dat de kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. U vindt alleen magazijnstellingen die door onze experts worden aanbevolen. Dit zijn experts met jarenlange ervaring op het gebied van opslag en verschillende soorten stellingen. Door onze strenge selectievoorwaarden vindt u uitsluitend de beste kwaliteit bij ons. Dat is wel zo fijn, zodat u op een mooie en veilige manier uw magazijn kunt inrichten. Voor de zwaardere goederen hebben wij ook palletstellingen aan ons assortiment toegevoegd. Werkt u met goederen die eigenlijk te lang of te breed zijn voor deze traditionele stellingen? LP Petersen heeft voor u altijd een oplossing. In dit geval is een draagarmstelling een goed passende optie.

Ook voor gebruikte magazijnstellingen kunt u bij LP Petersen terecht.

Voor de kleinere ondernemer, of de ondernemer die simpelweg geld wil besparen bieden wij vrijwel al onze stellingen ook gebruikt aan. Voor de gebruikte stellingen geldt doorgaans dat zij lichte gebruikssporen bevatten. Daarnaast worden ze uitvoerig gecontroleerd op slijtage van onderdelen en beoordelen wij of er goed genoeg met de stelling om is gegaan om hem als gebruikte stelling opnieuw aan te bieden. Wij vinden veiligheid erg belangrijk en de mening van onze ervaren keurmeesters is dan ook bepalend of wij de stelling als gebruikt aanbieden. Wij bieden magazijnstellingen aan van verschillende fabrikanten. Dit zijn doorgaans de grootste en meest vertrouwde fabrikanten van magazijnstellingen. Welke merken wij precies aanbieden is per type stelling verschillend. Surf nu naar onze website om gemakkelijk ons hele aanbod te bekijken. Wij hebben magazijnstellingen voor elk magazijn. Of u nou beperkte ruimte heeft of een enorm warenhuis, wij hebben voor u de oplossing. Legbordstellingen zijn over het algemeen heet meest gebruikte type magazijnstelling. Ze zijn veelzijdig en compact. Gemakkelijk verstelbaar en ook sluiten ze gemakkelijk op elkaar aan. Dat maakt er voor dat dit een razend populair type magazijnstelling is. Voor de echt zware producten die u wilt opslaan hebben wij ook palletstellingen in ons assortment! Ook hiervan bieden wij verschillende merken aan zoals Dexion, Polypal en Nedcon. Zoals voor vele van onze producten geldt zijn deze ook verkrijgbaar als gebruikte stelling. Hiermee bespaart u tot wel 30% op uw magazijnstellingen. Naast de verschillende types magazijnstellingen die we aanbieden hebben we ook een groot aantal overige materialen voor u. Nieuw te koop, gebruikt of te huur. Het is bij ons allemaal mogelijk. Kijk snel eens op www.lppetersen.nl voor ons gehele assortiment.

Veilige magazijnen.

Zoals wij al eerder aan gaven hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Voor het verkopen van gebruikte stellingen nemen wij alleen stellingen van de beste fabrikanten aan. Daarnaast ondergaan al deze stellingen een grondige inspectie en keuring van onze ervaren keurmeesters. Onze experts houden uw magazijn veilig! En dat is wel zo fijn. Wij verkopen ook een groot aantal machines en accessoires voor in uw magazijn. Denk bijvoorbeeld aan spiegels in uw warenhuis voor de veiligheid, of kijk eens naar onze speciale magazijntrappen. Kortom, voor al uw benodigdheden in het magazijn kunt u terecht bij L.P. Petersen, waar veiligheid en kwaliteit vooraan staan en wij altijd een stap verder gaan voor uw magazijn. Neem vrijblijvend contact met ons voor de mogelijkheden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn