Kom leren kickboksen in Oosterhout

Er zijn vele vechtsporten in Nederland om uit te kiezen. Zo is judo erg populair net als taekwondo, karate en pencak silat. Ook boksen en mma fighting wordt steeds populairder. Maar hebt u weleens aan kickboksen gedacht? Oosterhout is een stadje in het midden van Noord-Brabant en daarom voor iedere Brabander eenvoudig te bereiken. Het is de ideale plek om te leren kickboksen. In Oosterhout vindt u namelijk onze sportschool waar kinderen, tieners en volwassenen deze sport beoefenen. U hebt er misschien een verkeerd beeld bij gekregen door de vele films die rondom deze nobele sport zijn gemaakt. Het gaat helemaal niet om iemand zo spoedig mogelijk in elkaar te rammen. Verre van dat, kijk maar op fightinshapeoosterhout.nl. Het gaat om respect, om discipline en om nauwkeurigheid. U leert bij ons kickboksen in Oosterhout. Het verschil met normaal boksen is direct duidelijk: u mag gebruik maken van uw voeten en benen om een tegenstander direct uit te schakelen. Kortom: schoppen hoort net als slaan bij kickboksen in Oosterhout of waar u die sport dan ook wilt gaan beoefenen. Maar als u wilt leren kickboksen in Oosterhout dan leert u dat op de meest veilige manier. In groepjes van uw leeftijdsgenoten en op uw eigen niveau zal er voornamelijk gebouwd worden aan uw conditie, aan de nauwkeurigheid maar ook zeker de felheid van uw trappen en stoten en natuurlijk leert u diverse posities aan. Wel zijn de lessen klassikaal maar u komt niet tegenover iemand te staan die drie koppen groter is. Het is absoluut niet de bedoeling dat men tegen elkaar vecht tijdens deze trainingen. U maakt, net als bij regulier boksen, gebruik van diverse stootkussens.

Volg een gratis proefles kickboksen in Oosterhout

Natuurlijk hoort sparren er wel bij. U leert preciezer stoten tegen de handschoenen van een sparringpartner dan wanneer u tegen een grote boksbal of stootkussen slaat en schopt. Maar leren kickboksen in Oosterhout betekent dat er in grote groepen les wordt gegeven zodat iedereen een gelijke kans krijgt. We leggen veel meer de nadruk op verdediging dan op de aanval. Het kan in deze moderne tijden geen kwaad om uzelf te leren verdedigen dus dat is mooi meegenomen.

  • Hebt u vragen over deze les kickboksen in Oosterhout? Bel ons dan even op, gelieve op woensdag of in het weekend en in de avond na 19:00 uur te bellen.
  • Of stuur een e-mail met daarin al uw vragen. Wilt u bijvoorbeeld met uw partner op kickboksen in Oosterhout? Of wilt u zelfs het hele gezin op deze sport zetten? Bij ons kan het allemaal.
  • De lessen worden op maandag en op woensdag in de avond gegeven. Meldt u vandaag nog aan voor een gratis proefles!

We leggen u graag even uit welke kleding het meest geschikt is voor het kickboksen in Oosterhout zodat u goed voorbereid mee kunt doen.  Wij beschikken over al het verdere trainingsmateriaal zoals handschoenen, overige beschermers en diverse stootkussens om vervolgens op te oefenen.

Het is goed voor uw zelfvertrouwen en ook voor uw conditie

Ziet u het kickboksen in Oosterhout? Dan is het goed om te weten dat er tijdens deze trainingen veel aandacht wordt besteed aan precisie, kracht, uw conditie, motoriek en explosiviteit. Ook uw lenigheid wordt op de proef gesteld. Hoe hoog kunt u bijvoorbeeld in de lucht schoppen? U leert niet alleen uw benen, voeten en armen te gebruiken. Bij een slag en stoot moet uw hele lichaam meedraaien om de impact te vergroten. En daarnaast kunt u tijdens een heus gevecht in de ring, mocht dat ooit aan de orde komen, ook uw knieën en ellebogen gebruiken! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn