Incassobureau betalen

Het is een veelvoorkomend probleem bij starters: klanten die niet betalen. Een interactie met de klant is vaak de eerste stap, maar wat als die stap niet succesvol is? Als jonge zelfstandige probeer je een gezonde financiƫle onderneming op te bouwen. Klanten die niet betalen passen niet in dat plaatje. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: je kunt een incassobureau betalen om het geld toch binnen te krijgen. Dit kost je misschien een gedeelte van de opbrengst, maar anders had je het geld helemaal niet meer teruggezien. Waarom is het slim een incassobureau te betalen voor hun diensten?

  • Het opbouwen van een dossier
  • Het maken van afspraken
  • Het starten van een gerechtelijke procedure

Als jonge ondernemer ben je bezig met je werk. Je verkoopt je producten, of je verleent je dienst en bent niet bezig met de documentatie van je klanten. Dat laatste is wel heel belangrijk, zeker als je in de rechtbank je zaak hard wilt maken. Een incassobureau betalen doe je dus in de eerste plaats om ervoor te zorgen dat er een dossier wordt opgebouwd over de klant. Daarin staat bijvoorbeeld hoe vaak de klant te laat betaalt, of hoe vaak je al voor de klant gewerkt hebt. Als de klant vaker laat afweten, beslist de rechtbank veel sneller in jouw voordeel. Verder kan een incassobureau ook contact opnemen met de klant wanneer jij daar geen tijd voor hebt. Het uitblijven van een betaling is lang niet altijd bewust. Veel vaker heeft de klant de eigen administratie niet helemaal op orde, waardoor de betaling te laat wordt voldaan of helemaal uitblijft. Je kunt een incassobureau betalen om de klant te informeren over de stand van zaken, voordat dit echt een probleem wordt. Heb jij ook te maken met klanten die hun facturen niet of te laat betalen? Neem dan contact op met Debicasso Control. Surf naar http://debiteurenbeheer-zaandam.nl/incassokosten-niet-betalen/ en neem contact op met het contactformulier.

Incassobureau betalen: kies voor een volledig pakket

Tot slot kan een incassobureau ook een gerechtelijke procedure voor je starten. Dat gebeurt alleen op het moment dat alle andere opties onderzocht zijn. Die procedure kan veel geld kosten, vaak zelfs meer dan de factuur in kwestie. Daarom geldt dit echt als een laatste redmiddel. Wil je voorkomen dat je ineens veel geld moet bijleggen? Bovenstaand bedrijf kan ook de volledige debiteurenadministratie van je bedrijf overnemen. Je gaat dan een langere overeenkomst aan, waarbij je erop kunt vertrouwen dat alle facturen die je uitstuurt ook daadwerkelijk betaalt worden. Je hoeft nooit meer een incassobureau te betalen op het moment dat het niet uitkomt: je hebt vooraf al afspraken met elkaar gemaakt. Wil jij weten wat Debicasso Control voor jou kan betekenen? Ga dan naar bovenstaande site en neem contact op. Je krijgt binnen zeer korte tijd een reactie terug en je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek kun je precies aangeven wat je van de samenwerking verwacht en hoe ver je wilt gaan. Wil jij nooit meer een willekeurig incassobureau betalen? Pak dan nu je kans!

Richt je op het werk

Door je debiteurenbeheer uit handen te geven, kun jij je richten op wat je echt belangrijk vindt. Je kunt werken aan nieuwe producten, of contacten leggen met nieuwe klanten. Goede afspraken met een incassobureau kunnen je op termijn dus ook geld opleveren. Je weet precies wanneer je het incassobureau moet betalen en zij regelen de rest. Je komt zo niet voor onverwachte verrassingen te staan en kunt je klanten echt overtuigen om snel te betalen. Ga snel naar bovenstaande site en bekijk alle mogelijkheden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn