Image coach van jouwstijlenkleur.nl

Het verbinden van je innerlijk met je uiterlijk; dat doe je met de hulp van een image coach. Veel mensen zijn niet ontzettend bezig met het bouwen van hun image. Intuïtief maken we bepaalde kledingkeuzes en stijlkeuzes. We dragen waar we ons goed bij voelen en dat is een goede zaak. Toch sluipen gewoonten er vaak snel in wanneer we weinig aandacht besteden aan ons image. De image coach kan je alles leren over de kracht van kleding en van kleuren. Ze kan je laten zien hoe je met simpele aanpassingen een heel andere indruk kan maken op mensen om je heen. In zakelijk opzicht kan het soms een heel goed idee zijn om een image coach in te schakelen. Vaak zien we in de praktijk bij mensen die een image coach inschakelden, dat niet alleen mensen anders reageren op een verandering van kleding en kleuren, maar dat ook degene die de verandering heeft ondergaan, ook een andere houding aan de dag legt. Kleren en kleuren hebben namelijk niet enkel en alleen impact op de mensen om je heen, maar ook op jezelf. De image coach kan je heel veel leren over deze invloed. Kleding kan dienen als een vorm van taal. Met kleding kun je jezelf als het ware uitdrukken. Kleding en kleuren kunnen voor een hele sfeer zorgen en dat maakt dat mensen weer op een bepaalde manier op je reageren. Hilde vertelt het verhaal van haar ervaring met de image coach. Leer meer over Hilde als je alles wilt weten over de image coach! 

De image coach hield mij een spiegel voor

Aangenaam, ik ben Hilde en ik ben iemand die vele jaren iedere dag in dezelfde kleur grijs naar mijn werk ging. Kleding was voor mij vooral bescherming en verhulling. Ik wilde niet opvallen met mijn kleding. Op een bepaald moment in mijn carrière merkte ik dat ik tegen bepaalde beperkingen aanliep. Deze hadden te maken met mijn houding ten opzichte van de kansen die ik kreeg. Ik liet ze vaak liggen omdat ik bang was om op de voorgrond te treden. Mijn kleding was daar van slechts een vertaling. Een collega, en ook een vriendin mag ik wel zeggen, wees me op de image coach. Ze deed dat op een subtiele manier. Ze zei dat een image coach mij misschien wel kon helpen en gaf aan dat ze vond dat ik vaak een misplaatste onzekerheid liet zien. Ik voelde me aangesproken. In die periode had ik de stille hoop om hogerop te komen in het bedrijf waar ik werkte. Het inschakelen van de coach was echt de gouden greep. Ik wist eigenlijk helemaal niet precies wat dat inhield; een image coach, maar het leken me zeer de moeite waard om het te ontdekken dus trok op ik aanraden van de collega de stoute schoenen aan en nam contact op met de image coach. De coach leerde me: 

  • Te ontdekken wat de gewoonten waren die ik zelf niet meer zag
  • Te ontdekken welke kleuren pasten bij mijn persoonlijkheid
  • Te ontdekken hoe krachtig kleuren en kleding kunnen zijn 
  • Jouwstijlenkleur 

Mijn stijl ontdekken

Aangezien ik vele jaren alleen maar grijs en zwart had gedragen, was de eerste stap die gezet moest worden het herontdekken van kleuren om letterlijk weer kleur in mijn leven te brengen. Ik kan je zeggen dat ik dit best wel heel erg spannend vond. Unico is het bedrijf bij uitstek waar je terecht kunt voor de beste coaching en ik ben iedere dag blij dat ik via deze weg mijn nieuwe stijl heb leren kennen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn