Goedkoop zadelhoesjes bedrukken met logo

Zadelhoesjes bedrukken [Bestel rechtstreeks bij de Fabriek]

Er zijn verschillende manieren om offline, in de fysieke wereld, je bedrijf of evenement te promoten. Als je in de buurt woont of werkt van een drukbezocht station, waar veel fietsen staan geparkeerd, dan kun je verschillende manieren van offline promotie spotten: flyers aan sturen, foldertjes onder bagagedragers, of zadelhoesjes over zadels heen. Vooral de zadelhoesjes zijn een opvallende en leuke manier om je bedrijf, organisatie of evenement te promoten. Je kunt ze uitdelen door ze over zadels van geparkeerde fietsen heen te doen, of door ze te overhandigen op strategische plekken op festivals, bij evenementen of in de openbare ruimte. Het leukste is dan natuurlijk als je de zadelhoesjes laat bedrukken met logo. Jouw logo, welteverstaan! Wil je jouw promotionele zadelhoesjes bedrukken met logo, dan is het goed om je te verdiepen in de verschillende leveranciers van bedrukbare zadelhoesjes en andere promotionele producten. Met een mooi logo, misschien de slogan van je bedrijf erop, of de website waar geïnteresseerden voor meer informatie terechtkunnen. Je kunt het zelf zo mooi en zo leuk maken als je wil, maar vervolgens moet je wel iemand vinden die voor jou de zadelhoesjes kan bedrukken met logo. Gelukkig zijn er een hoop kandidaten die staan te springen om jouw klandizie!

Laat zadelhoesjes bedrukken met logo bij JM Promotions

JM Promotions is niet zomaar een van de vele spelers op de markt van te bedrukken promotionele producten: JM Promotions is uniek in hun klantenservice, aandacht voor de wensen en behoeften van hun klant, en de vele mogelijkheden die ze bieden, zowel in de breedte van hun assortiment, als de mogelijkheden om al deze producten te laten bedrukken met logo, slogan of andersoortige tekst. De producten die je bij JM Promotions helemaal kunt laten customizen met jouw logo en merknaam erop variëren van praktisch tot frivool, van maf tot zakelijk. Je vindt er onder andere:

 • Armbandjes
 • Bellenblaas
 • Auto-zonneschermen
 • Fietslampjes
 • Boodschappentassen
 • Handschoenen
 • Flesopeners
 • Golfballen
 • IJskrabbers
 • Horloges
 • Telefoonhoesjes
 • Klokken
 • Kerstballen
 • Powerbanks
 • Paraplu’s
 • Rugzakjes

…en nog veel, veel meer, zoals de eerdergenoemde zadelhoesjes. Lijkt het je leuk om je evenement, organisatie of bedrijf te promoten door middel van zadelhoesjes die je uitdeelt aan fietsers? Laat je zadelhoesjes bedrukken met logo bij JM Promotions. Het werkt heel eenvoudig: ga naar de website van JM Promotions en kies de zadelhoesjes die je het mooist of het leukst vindt. JM Promotions kan je zadelhoesjes bedrukken met logo met gebruik van meer dan 400 basiskleuren. Daarnaast kun je kiezen met hoeveel drukkleuren JM Promotions je zadelhoesjes moet bedrukken. Met het logo kun je ook meerdere kanten op: je kunt het ontwerp dat je op het zadelhoesje wil hebben doorgeven aan JM Promotions, of zij ontwerpen de zadelhoesjes voor je. De keus is aan jou!

De ideale zadelhoesjescampagne dankzij JM Promotions

JM Promotions doet meer dan alleen zadelhoesjes bedrukken met logo: ze geven je ook advies over het voeren van een zadelhoesjescampagne. Wat zijn nu effectieve teksten en ontwerpen? Wat springt in het oog? En waar en hoe verspreid je de zadelhoesjes? JM Promotions is dus meer dan alleen een drukkerij voor je promotionele producten. Wil je zadelhoesjes bedrukken met logo, of andere promotionele producten aanschaffen en verspreiden, bij JM Promotions ben je sowieso aan het juist adres. Bovendien kun je er ook terecht voor relatiegeschenken, drukwerk, displays en give-aways. Denk maar zo: kun je het – net als zadelhoesjes – bedrukken met logo, dan kun je het bestellen bij JM Promotions. Heb je nog vragen over de prijs, het drukwerk, of en hoe de proefdrukken worden geleverd en hoe je het ontwerp voor de te bedrukken producten aan moet leveren? Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn