Gehard glas nodig? Koop het hier in de gewenste maat

Veiligheid speelt vanzelfsprekend een belangrijke rol in uw leven. Zowel thuis, onderweg, op werk of tijdens een vakantie wilt u geen risico’s lopen. En zoals het aloude cliché luidt zit een ongeluk in een klein hoekje. Gehard glas is een bijzonder soort glas en is niet alleen een stuk dikker dan glas dat u in de ramen van uw woning aantreft, het is tevens een stuk donkerder. Wilt u bijvoorbeeld gehard glas gebruiken als glazen voordeur, als douchewand of als tafelblad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u het zelf verder kunt verwerken tot deze voorbeelden dan bent u als particulier meer dan welkom op glaswebwinkel.nl. We leveren gehard glas in de gewenste afmetingen, zowel ronde vormen als vierkante of rechthoekige vormen. Wij zijn van alle markten thuis en houden daarom wel van een uitdaging. U kunt online de dikte bepalen van het materiaal en daarnaast de breedte en lengte opgeven. Op basis van deze gegevens vindt u direct de prijs van de bestelling en kunt u er voor kiezen om al dan niet met ons in zee te gaan. Bijkomend voordeel is het gegeven dat een offerte overbodig is. Tenzij u natuurlijk op grote schaal gehard glas of een ander type glas wilt bestellen. Maar dit zal doorgaans in het geval van de consument niet nodig zijn.

Voor al uw gehard glas kunt u bij ons aankloppen

Tot dusver hebben we het voornamelijk over singuliere bestellingen aan gehard glas gehad, dus met name bestellingen van particulieren. Maar u bent als zakelijk ondernemer ook van harte welkom om in bulk te bestellen. Waar komt gehard glas in dat geval als geroepen? Voor de hand liggende voorbeelden zijn bijvoorbeeld:

  • Bushokjes,
  • Scheidingswanden van terrassen die niet enkel een sociale rol vervullen maar u tevens beschermen tegen de wind. Dergelijke wanden zijn daarom ook ideaal voor strandterrassen,
  • En ten slotte zou u gehard glas kunnen gebruiken als balustrade voor zowel binnen- als buitentrappen.

De prijs van gehard glas wordt niet alleen maar bepaald door de gewenste afmetingen en de dikte maar ook door het type glas. Want de sterkte is niet enkel afhankelijk van de dikte zoals u misschien vermoed, maar ook met de kwaliteit van het materiaal. Naast eenvoudig gehard glas is er ook een Plat Poly variant die met behulp van deze techniek is gesneden. Gaat het echt om hoogwaardige kwaliteit? Kies dan voor onze extra heldere diamantglas. Ook daar hebben we een Plat Poly gesneden variant op. Ten slotte bieden we speciaal voor de keukenwand ook nog uniek gekleurd gehard glas aan. U begrijpt dat de prijzen toenemen naarmate u kiest voor een exclusievere variant van dit type glas. Naast deze geharde varianten bieden we ook een keur aan totaal andere glasvarianten aan. Denk aan onder andere:

  • Enkel en dubbel glas,
  • Spiegels,
  • En isolatieglas.

Ook allerlei andere glasproducten bestelt u hier online

Bij ons is er voor ieder wat wils te vinden, voor zowel de particulier als voor een bedrijf. U hebt de mogelijkheid om tijdens het maken van een online bestelling van te voren te betalen maar dit kan ook achteraf met behulp van Afterpay. We verzenden onze producten gratis als het totaalbedrag boven de 250 euro uitkomt. En we bieden u een uitstekende service aan. Dus mocht u nog vragen hebben over een product, de bestelwijze of de levertijden dan kunt u nu in de pen klimmen en ons mailen. Vanzelfsprekend staat onze klantenservice ook telefonisch voor u klaar. In dat geval kunt u het beste even tijdens kantooruren bellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn