Ga ook een keer naar mijn kapper in Oosterhout

Een paar maanden geleden ben ik verhuisd naar Noord Brabant en het bevalt met daar heel erg goed. Ik weet steeds meer handige adresjes te vinden en zo heb ik laatst ook mijn nieuwe kapper in Oosterhout weten te vinden. Ik ben namelijk nogal ijdel en ik wilde niet zomaar met de eerste de beste kapper in Oosterhout in zee gaan. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of er een goede kapper in Oosterhout te vinden was. Dat bleek het geval te zijn. Ik heb namelijk bij een aantal van mijn vriendinnen gevraagd waar zij altijd naartoe gaan en ik kreeg van hen allemaal te horen dat zij altijd naar dezelfde kapper in Oosterhout gingen. Daar moest ik dus ook zijn. Gelukkig had deze kapper in Oosterhout een goede website waarop ik heel veel interessante informatie heb weten te vinden. Mocht u ook geïnteresseerd zijn, dan kunt u altijd een keer naar Kapsalon-Oosterhout komen kijken. Deze site heb ik namelijk ook gelezen en ik was onder de indruk van alle mogelijkheden die deze kapper in Oosterhout aanbood. Genoeg reden dus om er even een afspraak te maken om met eigen ogen te zien of ze echt zo goed waren als dat ik van mijn vriendinnen had gehoord. Ik kon diezelfde week nog langskomen en dat was erg prettig om te merken. Bij mijn vorige kapper moest ik namelijk soms wel twee weken wachten voordat ik een keer langs kon komen. Gelukkig was dat bij deze kapper niet het geval en ik ben blij dat ik hier naartoe gegaan ben want het resultaat is werkelijk prachtig. Ik denk niet dat ik ooit zo goed geknipt en geverfd ben als door deze vaklieden en dat is iets wat mij heel goed bevallen is. Ik kom een volgende keer dan ook zeer zeker weer terug.

Deze kapper in Oosterhout wist wel raad met mijn moeilijke haar!

Ik heb van nature heel sluik haar. Dat hoeft niet per se een probleem te zijn, maar je moet wel een goede kapper hebben die weet hoe hij of zij met dit soort haar om moet gaan. Vandaar dat ik ook altijd hoge eisen stel aan een dergelijke kapper. Gelukkig wisten ze bij de kapper in Oosterhout wel raad met mijn haar en ik moet u zeggen dat ik echt heel tevreden ben over het resultaat van de knipbeurt. Mijn haar lijkt zelfs weer wat voller te zijn geworden en dat is een hele prestatie want dat is nog nooit iemand gelukt. Ik kreeg van deze kapper in Oosterhout ook nog een aantal handige tips om mijn haar beter te verzorgen. Ik dacht eerst dat men mij gewoon een middeltje probeerde aan te smeren, maar dat was zeker niet het geval. Men heeft hier echt het beste met je voor en bovendien verkopen ze geen goederen die een fortuin kosten. Ik kreeg dus voor een heel goede prijs de juiste verzorgingsproducten mee en dat was iets wat ik zeer gewaardeerd heb. Mocht u dus ook een goede kapsalon zoeken, dan raad ik u van harte aan om een keer naar Coiffeur Chez Philip te gaan.

Ik heb een prachtig kapsel gekregen!

U heeft het waarschijnlijk al tussen de regels door gelezen: ik ben uitermate tevreden over dit kapsalon en ik zou het daarom ook aan iedereen willen aanraden en wel vanwege het feit dat:

  • men hier werkt met zeer professionele mensen
  • ik hier heel goed werd ontvangen
  • men hier heel goede tips geeft om het haar te verzorgen

Kijk even op Kapsalon-Oosterhout.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn