Een afvulmachine gebruiken

Veel van onze klanten gebruiken dezelfde soort medicijnen. Het is dan ook belangrijk dat we een grote voorraad hebben in de kast. Maar daar moeten we zelf voor zorgen. De vloeistof moet dan in de flesjes worden gegoten. Dit moet wel gebeuren zonder de vloeistof te verspillen. Met je handen wil je er niet mee in aanraking komen. Om het veilig en verantwoord in het flesje te gieten heb je dus te maken met behoorlijk wat problemen. Met een afvulmachine zijn deze problemen meteen opgelost. Deze machine vult alle flesjes en potjes snel en eenvoudig bij. Je kan precies instellen hoeveel er moet worden bijgevuld. Het is dan heel eenvoudig om de voorraad bij te vullen. We zijn hier onwijs blij mee. In het verleden hadden we regelmatig te weinig medicijnen in de kast. Veel van onze klanten zijn oudere mensen. Als ik die moet teleurstellen zijn ze zo verontwaardigd dat ze niet meer terugkomen. Dan bestellen ze liever medicijnen via het internet die ook nog eens thuis worden afgeleverd. Met deze machine voorkomen we dit probleem.

De afvulmachine is zeer precies

Het is moeilijk om een flesje precies te vullen. Vroeger werd dit wel met de hand gedaan. De stoffen in medicijnen mogen niet op je huid terecht komen anders neemt je lichaam de stof op. Het is een grote uitdaging om de vloeistof in de flesjes te krijgen. Je moet heel precies werken en jezelf goed beschermen. Tijdens onze werkzaamheden is het niet mogelijk om dit zelf te doen. Daarom is het ook geweldig dat hier een afvulmachine voor is ontwikkeld. Deze machine vult alles automatisch en doet dit ook nog eens heel precies. Hierdoor kunnen we veel meer verwerken in een kortere tijd. Dit kunnen we absoluut niet met de hand doen. We zijn heel blij dat dit nu ook niet meer nodig is.  

De medicijn flesjes eenvoudig bijvullen

Waar het vroeger allemaal met de hand ging is dat nu gelukkig veranderd. Medicijnen zijn heel belangrijk in de apotheek. We moeten er dan ook voor zorgen dat er altijd voldoende medicijnen zijn voor onze klanten. Dit doen we nu door veel nieuwe medicijnen klaar te maken. Met de afvulmachine is het eenvoudig om extra medicijn flesjes te maken. De kast puilt nu altijd uit en is er altijd voldoende voorraad. We hoeven de klanten nooit meer teleur te stellen. We zijn heel blij om te zien dat we sinds dit jaar een stijgende lijn zien van nieuwe klanten. Onze huidige klanten zijn altijd tevreden omdat het niet meer nodig is om lang te wachten op medicatie. Doordat de klanten zo blij zijn met onze nieuwe manier van werken delen ze dit met vrienden en familie. Dit maakt ons werk een stuk gemakkelijker. Op de automatische piloot komen er steeds weer nieuwe klanten binnen. Waarom wil je een afvulmachine gebruiken:

  • Verspil geen medicijnen meer door het handmatig te vullen
  • Voorkom dat er medicatie op je huid terecht komt
  • Zorg ervoor dat er altijd voldoende voorraad is
  • Laat je medicatie snel en eenvoudig bijvullen
  • De afvulmachine vult de medicatie heel precies bij

Er moeten verschillende medicijn flesjes worden bijgevuld voor onze klanten. Omdat we dit nauwkeurig en hygiƫnisch willen doen maken we gebruik van een afvulmachine. Hierdoor zit de precieze hoeveelheid in het flesje. Omdat we dit niet zelf willen doen werkt dit het beste met de afvulmachine van Adlppack. Hierdoor verspillen we geen inhoud en komt het goed terecht in de flesjes. Wil je ook een machine gebruiken voor deze taak. Neem dan een kijkje op: https://adlppack.com/product-categorie/afvulmachines.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn