De romantische prive wellness in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een ècht romantisch uitje voor jou en je partner zou je kunnen denken aan de prive wellness in Amsterdam van Spa 1001. Ik  heb vorige maand mogen ervaren hoe bijzonder het is om samen met mijn vriend van deze spa gebruik te maken en kan het echt iedereen aanraden. Wij wilder al langere tijd even een dagje tussenuit omdat we allebei een hele drukke baan hebben, en soms weinig tijd voor elkaar hebben. De prive wellness in Amsterdam is echt fantastisch! We vinden het allebei heerlijk om naar de sauna te gaan maar niet zo prettig om daar tussen de naakte mensen rond te lopen. Zo’n prive sauna is dan het perfecte idee. Je hebt namelijk de gehele ruimte met allerlei fijne saunafaciliteiten voor jezelf alleen, en hoeft je dus ook niet tegenover vreemde mensen bloot te geven. Dat maakte dat we allebei veel ontspannender waren dan wanneer we naar een normale sauna zouden zijn geweest. Bovendien hebben we uiteraard de high tea als extra optie erbij gekozen, want we wilden er echt een luxe ervaring van maken en zijn allebei dol op de kleine hapjes die je bij zo’n high tea krijgt. Je kunt de prive wellness in Amsterdam van Spa 1001 zowel voor 2,5 als voor 5 uur afhuren. Wij kozen voor 2,5 uur omdat we dan wel genoeg vonden en bovendien daarna nog even de stad in wilden om te winkelen. We waren heerlijk ontspannen en het was dus ook niet nodig geweest om het verblijf nog met 2,5 uur extra te verlengen.

Oosterse prive wellness in Amsterdam

Het sfeertje wat ze bij Spa 1001 hebben gecreëerd is het beste een beetje Oosters of Oriëntaals te noemen. De prachtige tegeltjes op de wanden in combinatie met de mooie meubels en glitterende waxinelichtjes maken het een super sfeervolle ruimte. Dit draagt echt bij aan de ervaring, ik heb niet vaak zo’n mooie saunaruimte gezien! Bovendien is uiteraard alles super schoon (een handdoek is wel verplicht op diverse plekken) en dat is in normale sauna’s waar iedereen vrij rondloopt nog wel eens anders. Wij kunnen deze prachtige prive wellness in Amsterdam dus zeker aanraden voor iedereen die er eens samen op uit wil voor een romantisch middagje of avondje.  Overigens is deze prive sauna net zo geschikt voor kleine groepen mensen. Ik zou er bijvoorbeeld ook gerust met een paar vriendinnen heengaan om een middagje te ontspannen, en ook dan uiteraard inclusief lekkere high tea!

De faciliteiten van de prive sauna van Spa 1001

In de prive wellness van Spa 1001 vind je diverse faciliteiten die je in normale sauna gelegenheden ook vindt, maar dan helemaal voor jullie alleen. Ze hebben er onder andere:

  • Een Turks stoombad
  • Een stoomcabine met hemelplafond
  • Een jacuzzi
  • Een Finse sauna
  • Warme voetenbaden

En natuurlijk hebben ze ook een fijne relaxbank waarop je even kunt bijkomen van de warmte. Deze is ergonomisch dus ondanks dat hij betegeld is lig je er super lekker op. We hebben samen echt genoten van onze middag in deze prive wellness in Amsterdam, en zijn van plan zeker nog een keer terug te komen. Het is dat we niet in de buurt wonen, anders zouden we zeker elke maand gaan! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn