De aanschaf van lachgas patronen

Nederlanders houden van een feestje. We komen regelmatig over de vloer bij vrienden of familie voor een hapje of een drankje. De laatste jaren neemt bij deze bijeenkomsten ook de populariteit van lachgas toe. Lachgas valt sinds 2016 niet meer onder de Geneesmiddelenwet, maar onder de Warenwet. Het gebruik is dan ook volledig legaal. Lachgas is oorspronkelijk ontwikkeld voor de medische sector, maar ook recreatievelingen hebben het product ontdekt. De werkzame stof is di-stikstofmonoxide (N2O). Wanneer je lachgas wilt gebruiken, heb je lachgas patronen nodig. Lachgas patronen bevatten per stuk gemiddeld 8 gram gas, wat gelijk staat aan één portie. Waar moet je aan denken bij de aanschaf van lachgas patronen?

  • Degelijke kwaliteit
  • De juiste hulpmiddelen
  • Hoeveelheid

Om te beginnen is het verstandig om altijd lachgas patronen aan te schaffen van goede kwaliteit. Plaats alleen een bestelling bij een betrouwbare aanbieder, waar je positieve recensies over leest. Een slecht patroon kan tijdens vervoer beschadigd raken, waardoor je het niet meer kunt gebruiken. Bovendien is het gas in goedkope lachgas patronen soms van mindere kwaliteit. Het effect is minder dan je vooraf verwacht, waardoor je meer moet inhaleren. In het ergste geval merk je helemaal niets van het effect. Het is daarom altijd verstandig om de lachgas patronen voor het feest ook even uit te proberen. Controleer even of de patronen in goede staat zijn en of het gas aan de verwachtingen voldoet. Daarmee voorkom je een telleurstellende avond. Ben je van plan een bestelling te plaatsen? Bedenk dan goed hoeveel lachgas patronen je nodig hebt. Houd daarbij rekening met de grote van de groep, en met mensen die mogelijk meerdere patronen gebruiken. Het is zonde wanneer je halverwege de avond zonder lachgas zit, terwijl iedereen juist een leuke tijd heeft. Pas de hoeveelheid dus aan op je gasten!

Lachgas patronen: de juiste hulpmiddelen

Aan wat lachgas patronen heb je in eerste instantie nog niet heel veel. Je hebt een aantal hulpmiddelen nodig om het gas veilig te kunnen gebruiken. Om te beginnen: ballonnen. Ballonnen kun je natuurlijk goedkoop aanschaffen, maar het is slimmer om deze te bestellen bij de leverancier van het gas. Je weet dan zeker dat ze geschikt zijn en je hoeft je geen zorgen te maken om ongelukken. Naast ballonnen heb je ook een cracker nodig. Een cracker is eigenlijk niets meer dan een hulpstuk, waarmee je het gas uit de lachgas patronen in de ballonnen kunt persen. Je plaats het patroon in de cracker en bevestigt de ballon. Controleer of alles op een goede manier vastzit. Daarna  vul je de ballon eenvoudig met één portie gas. Uit een patroon komt zoals gezegd precies genoeg gas voor één portie. Je weet dus zeker dat je niet meer gebruikt dan je misschien zou willen. Naarmate de avond vordert kun je natuurlijk besluiten om nog een ballon te inhaleren, maar je houdt het allemaal zelf in de hand.

Starterspakket aanschaffen

Wil jij lachgas een keer proberen, maar wil je niet direct te veel geld uitgeven? Surf dan naar https://www.lachgaskopen.nl/lachgas-patronen/ en bestel een starterspakket. Deze pakketten zijn van uitstekende kwaliteit en momenteel zelfs afgeprijsd. De goedkoopste set kost nu geen 24,95, maar slechts 16,95! In dit pakket zitten 10 lachgas patronen, 10 ballonnen en 1 cracker. Je krijgt dus alles wat je nodig hebt om eens te proberen waar iedereen het over heeft! Heb je al wel eens lachgas gebruikt en wil je wat meer bestellen? Dat kan ook. Op bovenstaande site worden namelijk losse patronen aangeboden, tot wel 200 per keer. Ben je dus van plan een groot feest te geven, dan ben je hier aan het juiste adres!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn