Bent u opzoek naar wordpress woocommerce?

Bent u opzoek naar wordpress woocommerce? Dan bent u bij datact aan het goede adres. datact is een webhosting engineers bedrijf wat een enthousiast team van webhosting specialisten heeft. Deze specialisten zijn dagelijks bezig met de prestaties van uw website. Het bedrijf vindt het belangrijk om alles op orde te hebben en kwaliteitsproducten te leveren. Het bedrijf is ontstaan vanuit een hobby en is gegroeid tot een bedrijf waarbij hoogwaardige en technische oplossingen voor de klant worden bedacht. 

WordPress woocommerce

WordPress woocommerce is een webshop plugin van wordpress. Het is begonnen als een simpele plugin maar inmiddels is wordpress woocommerce een enorme community geworden. Het is een van de meest populaire webshop systemen die wereldwijd wordt gebruikt. De wordpress woocommerce is gratis te downloaden als een plugin van wordpress. Met de wordpress woocommerce kunt u gemakkelijk een gratis webshop opzetten. U kunt ook op een serieuzer level aan de slag gaan maar dan moet u voor een premium account gaan betalen.

In wordpress woocommerce zijn vele thema’s en plugins gemaakt en ontwikkeld. Hierbij kan u denken aan een nieuwsbrief die een aanmeldingsformulier toevoegt aan de bestelling van de pagina. Er is een groot aanbod van gratis wordpress woocommerce thema’s, zo heeft u genoeg keuze. Daarnaast is wordpress woocommerce erg gebruiksvriendelijk en zijn klanten tevreden over het product en de mogelijkheden. Ook de plugins van wordpress woocommerce zijn gemakkelijk te installeren. Voor wordpress woocommerce kunt u ook terecht bij DataCT.

Veiligheid

DataCT vind veiligheid een van de belangrijkste aspecten tijdens de werkzaamheden. Zo zorgt het bedrijf er op diverse manier voor dat uw bestanden, databases en e-mails optimaal afgeschermd zijn van de buitenwereld. Enkele manieren waarop het bedrijf aan uw veiligheid werkt zijn:

  • Back-ups: het bedrijf maakt elke dag een automatische back-up van al uw bestanden, mocht er iets fout gaan dan kan het bedrijf altijd de back-up terug zetten in uw hostingmap.
  • SSL certificaten: bij het bedrijf kunt u bij de bestelling eenvoudig aangeven wel soort certificaat u wilt en deze wordt voor u ge├»nstalleerd. 
  • Virus scanner: het bedrijf heeft software die de mappen op de server regelmatig gecontroleerd op aanwezigheid van virussen, zo worden de schadelijke bestanden verwijder. 
  • Spamfilter: zo worden alle inkomende e-mails nagekeken op basis van spam. Een software van het bedrijf geeft elke mail strafpunten, hoe meer strafpunten de mail krijgt hoe groter de kans is dat deze in de spam map beland. 
  • Malware scanner: het bedrijf heeft een scanner die de websites regelmatig controleert op aanwezigheid van malware. Wanneer er malware gevonden wordt, zal dit worden gemeld en kunt u actie onder nemen of laten ondernemen om de site schoon en veilig te maken.

Het hebben van een SSL certificaat kan zorgen voor een aantal voordelen:

  • Veiligheid: de gegevens die op de website worden ingevoerd die worden versleuteld. 
  • Vertrouwen: de beveiligde website straalt vertrouwen uit en werkt conversie verhogend. 
  • Ranking: google geeft aan dat een website met SSL beveiliging een hogere ranking krijgt. 

DataCT zorgt ervoor dat uw SSL certificaat automatisch wordt aangemaakt en ook verlengt zal worden. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die DataCT u kan bieden? Neem dan gerust contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn